Laser_Aurora

Bulevar Zorana Đinđića 123g, lokal 6, Beograd
011/409-03-83 ; 065/ 804-08-50
laseraurora@gmail.com

Poliklinika_Pekić

O nama

Poliklinika Pekić je zdravstvena ustanova osnovana u Novom Sadu. Nakon 12 godina iskustva u internoj medicini, terapiji bolesti zglobova, hirurgiji i savremenim laserskim tretmanima, ukazala je se potreba da se u sklopu razvoja približimo svojim pacijentima u Beogradu. Tako je osnovana dermatovenerološka ordinacija Laser Aurora, koja je prerasla u Polikliniku Pekić Beograd.


Poliklinika Pekić obavlja specijalističku delatnost iz:
Interne medicine, reumatologije i fizikalne medicine, dermatovenerologije, estetske medicine i ultrazvučne dijagnostike.


Poliklinika Pekić je pionir na našim prostorima u terapiji degenerativnih bolesti zglobova i sportskih povreda hijaluronskom kiselinom, plazmom bogatom trombocitima i matičnim ćelijama. Ekspertski tim Poliklinike Pekić je koncipiran tako da je pacijentima omogućeno da na jednom mestu obave pregled i ultrazvučnu dijagnostiku, neophodnu proceduru i potpunu rehabilitaciju.


Poliklinika Pekić je jedna od prvih zdravstvenih ustanova na našim prostorima koja je počela da radi trajnu epilaciju na medicinskim laserima LUMENIS.Pored 2 najsavremenija medicinska lasera za trajnu epilaciju-LUMENIS LIGHTSHEER, naša poliklinika poseduje medicinske lasere prozvođača DEKA i to TRIACIVE i SMART LIPO, frakcionisani ER YAG, ND YAG, i ELLMAN aparat za radiotalasno uklanajnje benignih kožnih promena.


AS. DR SCI. IVICA JEREMIĆ SPEC. INTERNE MEDICINE-REUMATOLOG, NS

Ivica_JEREMIC

Dr Ivica Jeremić je diplomirao 2006. godine na Medicinskom fakultetu u Beogradu godine sa prosečnom ocenom 9,97 kao student generacije. Nakon završenih osnovnih studija medicine, završio je specijalističke akademske studije iz imunologije i doktorske studije iz molekularne medicine. Specijalistički ispit iz interne medicine položio je sa odličnim uspehom. Od 2009. godine zaposlen je u Institutu za reumatologiju, gde radi kao lekar specijalista. Od juna 2015. godine izabran je za asistenta Medicinskog fakulteta u Beogradu.


Tokom studija više je puta proglašavan za najboljeg studenta; dobio je i nagradu za studente generacije Beogradskog Univerziteta. Tokom 2014. 2015.i 2016. godine dobio je nagradu ‚‚Dr Zagorka Berović‚‚ za najveći naučni doprinos u reumatologiji. Autor je i koautor većeg broja radova u domaćim i međunarodnim časopisima, između ostalog publikovao je i rad u prestižnom časopisu Nature Medicine.


Dr Ivica Jeremić obavlja dijagnostiku i terapiju zapaljenskih reumatskih bolesti (reumatoidni artritis, sistemski eritemski lupus, ankilozirajući spondilitis, psorijazni artritis, polimiozitis, dermatomiozitis, vaskulitisi), degenerativnih reumatskih bolesti (artroza šaka, kuka i kolena), metaboličkih bolesti kostiju (osteomalacija, osteoporoza), bolesti deponovanja kristala (giht, hondrokalcinoza), lokalnih bolnih sindroma (bolno rame, bol u vratu, bol u leđima, bolovi nastali zbog zapaljenja tetiva i burzi), kompleksnih regionalnih bolnih sindroma (algoneurodistrofije) kao i specifičnih bolnih sindroma i sindroma hroničnog bola (fibromialgija, miofascijalni bolni sindromi, bol udružen sa polineuropatijama).


DR BILJANA STOJIĆ, specijalista fizikalne medicine i rehablitacije


Dr Biljana Stojić je diplomirala 1993. godine na Medicinskom fakultetu u Beogradu sa prosečnom ocenom 9,39. Specijalizaciju iz Fizikalne medicine i rehabilitacije završila je 2001.godine sa odličnom ocenom. Od 2000. godine je zaposlena na Institutu za reumatologiju, a od 2001. kao specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije. 2007. godine završila je edukaciju iz elektromioneurografije ( EMNG) u KBC Bežanijska Kosa pod pokroviteljstvom Udruženja neurofiziologa Srbije. 2010.godine položila je subspecijalistički ispit iz reumatologije sa ocenom 10.


U organizaciji Srpskog udruženja za integrativnu medicinu i Klinike za rehabilitaciju “dr Miroslav Zotović” završila je školu akupunkture.Kao autor ili koautor više radova iz oblasti reumatologije i fizikalne medicine i rehabilitacije učestovavala je na domaćim i inostranim kongresima reumatologa i fizijatra.Bavi se dijagnostikom i lečenjem degenerativnog ( zglobnog i vanzglobnog reumatizma), osteoporoze i zapaljenskog reumatizma ( reumatoidni artritis, ankilozirajući spondilitis i psorijazni artritis).

DR MILOŠ ŽIVKOVIĆ ESTETSKA MEDICINA

DR GORANA BJELIĆ ESTETSKA MEDICINA

DR MARGITA MILJUŠKOVIC SPEC. DERMATOVENEROLOGIJE

dr Dušica Blagojević - specijalista dermatovenerolog

Dr_Dušica_Blagojević

Specijalista dermatovenerolog dr Dušica Blagojević magistrirala i doktorirala je na Medicinskom fakuletu Univeziteta u Beogradu.
U Kliničkom Centru Srbije – na Institutu za dermatovenerologiju radila je 35 godina.
Prva u Jugoslaviji , 1990 godine, počela je da se bavi implantiranjem kolagena u bore i usne, nakon edukacije u Parizu kod predavača sa inernacionalnom licencom prof. Galopina.


Stručna usavršavanja u oblasti dermatovenerologije i medicinske kozmetologije:

- Centralni dermatovenerološki Institut u Moskvi
- Centralni kozmetološki Institut u Moskvi
- Fondation de Rothschild u Parizu
- Klinika “Hera” profesora Philippe Deprez-a, u Španiji (Empuriabrava)
- Klinički Centar u Sofiji
- Sertifikati za sve kozmetološke inervencije iz Moskve, Pariza, Atine, Barselone, Sofije, Švedske (Upsala) i Kalifornije (San Diego).

Dugogodišnje učešće ( u svojstvu predavača ) na mnogobrojnim Internacionalnim kongresima i kongresima širom Srbije, i veliki broj objavljenih radova u inostranim i domaćim časopisima.