Laser_Aurora

Bulevar Zorana Đinđića 123g, lokal 6, Beograd
011/409-03-83 ; 065/ 804-08-50
laseraurora@gmail.com

Poliklinika_Pekić

UKLANJANJE CELULITA

Celulit je stanje u kome se u vezivnom tkivu ispod kože nalaze neravnomerni depoziti masti koji koži daju izgled grudvica i ispupčenja(izgled pomorandžine kore).Najčešće se javlja na zadnjici i butinama, mada se može javiti i na stomaku, grudima i rukama,uglavnom posle perioda puberteta.
Mehanizam nastanka celulita je kompleksan i uključuje poremećaj mikrocirkulacije, limfne drenaže i nagomilavanje masnih depozita u vezivnom tkivu. U nastanku celulita važno mesto zauzima i genetika, gojaznost, način ishrane, upražnjavanje fizičke aktivnosti. Celulit je obično izraženiji kod gojaznih osoba, mada se neretko sreće i kod mršavih osoba. Ishrana bogata ugljenih hidratima i soli pogoduje nastanku celilita.

Da li postoji rešenje za celulit?
U našoj poliklinici za tretman celulita koristimo mezoterapiju i Deka Triactive laser.

MEZOTERAPIJA-REŠENJE ZA TVRDOKORNI CELULIT I MASNE NASLAGE

Mezoterapija protiv celulita podrazumeva ubrizgavanje mezoterapijskog koktela direktno u pordučja zahvaćena celulitom.Koktel sadrži lipolitičke, venotoničke i diuretičke supstance, čime direktno delujemo na uzrok problema. Pored toga kokteli protiv celulita sadrže i hijaluron, elemente u tragovima i DMAE. Zahvaljujući tome, mezoterapija pored snažnog efekta na celulit hrani kožu, poboljšava čvrstinu i zateže je.

Često se postavlja pitanje da li je mezoterapija bezbedna?
Kokteli za mezoterapiju su bazirani na prirodnim supstancama i biljnim ekstraktima, te je mezoterapija bezbedna metoda ukoliko se koriste legalno injektibilni kokteli.

Da li su lipoliza i mezoterapija iste procedure?
Nisu, lipoliza predstavlja proceduru za topljenje lokalizovanih masnih naslaga. Međutim, kada se radi o tvrdokornom celulitu, lipoliza može biti odličan tretman za celulit, jer dovodi do topljenja masnih naslaga

Koliko je potrebno tretmana?
Broj tretmana zavisi od izgleda celulita. Potrebno je 4-8 tretmana koji se rade u razmaku od 7-10 dana.

DEKA TRIACTIVE LASER-UKLANJA CELULIT, REŠAVA PROBLEM OTEČENIH NOGU

Deka Triaktiv

Deka Triaktiv laser moze biti izuzetna dopuna mezoterapiji kod upornog celulita ili samostalan tretman za pacijente sa manjim stepenom celulita, kao i za pacijente koje ne žele tretmane invazivnim procedurama. Deka Triactive laser je odobren od FDA za uklanjanje celulita, sto je dokaz njegove izuzetne efikasnosti.
Aparat funkcioniše na principu:
Laserske emisije koja efikasno uklanja celulit,  podstiče cirkulaciju i pojačava sintezu kolagena čime utiče na zategnutost i lepotu kože.
Krioterapije odnosno terapije hlađenjem koja smanjuje otok i odvodi višak tečnosti iz tkiva. Takođe krioterapija dovodi do smanjenja broja masnih ćelija.
Vakum masaže koja stimuliše limfnu drenažu..

Triactive laser ne samo da je efikasan u uklanjanju celulita, već predstavlja tretman izbora za pacijente koji imaju problema sa proširenim venama i otokom nogu. Već posle prvog tretmana otok nogu se povlači, bolovi u nogama se smanjuju, a pacijetni imaju osećaj lakoće u nogama.

Dr Miloš Živković