Laser_Aurora

Bulevar Zorana Đinđića 123g, lokal 6, Beograd
011/409-03-83 ; 065/ 804-08-50
laseraurora@gmail.com

Poliklinika_Pekić

LASERSKA EPILACIJA
najsavremeniji i najefikasniji metod uklanjanja dlačica!

Epilacija

LIGHT SHEER diodni laser- JEDINI PRIZNAT,TRAJAN I BEZBEDAN

Najnoviji i u svetu jedini priznat neinvazivan način trajnog uklanjanja dlačica je epilacija diodnim laserom. Diodni laser LIGHT SHEER je jedini koji trajno,bezbolno i bezbedno uklanja neželjene dlačice sa lica (isključujući regiju oko očiju) i tela.

Princip terapijskog delovanja se zasniva na fototermolizi odnosno toplotnom uništenju folikula dlake. To se postiže tako što laserska sonda oslobađa infracrvenu svetlost koja se apsorbuje u pigmentu (melaninu) čime uzrokuje zagrevanje dlake.Uništene dlake posle tretmana spontano ispadaju sledećih desetak dana.

Epilacija

Laser ima selektivno dejstvo što znači da deluje samo i isključivo na pigmente! Ovo ga čini veoma bezbednim i bez mogućnost oštećenja okolnih tkiva kao i dubljih slojeva kože (kapilara,limfnih čvorova,žlezda..).

Priprema za ovu vrstu tretmana je veoma jednostavna: potrebno je izbegavati sunčanje i bilo koji vid depilacije minimum 4 nedelje pre tretmana, dok se preporučuje brijanje dlaka sa područja koje je planirano za tretiranje neposredno pre početka terapije laserom. Idealno za tretman je svetla koža sa tamnim dlačicama da pigment u koži ne bi odvlačio energiju laserskog snopa.

U zavisnosti od obima i regije potrebno je uraditi između 3 i 5 tretmana u određenom vremenskom razmaku.