Laser_Aurora

Bulevar Zorana Đinđića 123g, lokal 6, Beograd
011/409-03-83 ; 065/ 804-08-50
laseraurora@gmail.com

Poliklinika_Pekić

DERMAPEN

ŠTA je ZAPRAVO tretman dermapenom?
Dermapen je poslednjih nekoliko godina izuzetno popularan tretman u celom svetu ali i kod nas, zbog brojnih prednosti u odnosu na neke druge tretmane lica. Dermapen je pravo rešenje za Vas, ukoliko se pitate kako da efikasno, trajno i gotovo bezbolno uklonite neestetske pojave poput ožiljaka, proširenih pora i tragova starenja na svom licu.

KAKO FUNKCIONIŠE DERMAPEN?
U pitanju je tretman kod koga se istoimenim sredstvom izazivaju mehanička mikro oštećenja kože. Time se stimuliše regeneracija i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea. Istovremeno se formiraju pore koje omogućavaju prodor mezoterapeutskih preparata u odgovarajuće slojeve kože, pa se dermapen i mezoterapija neretko kombinuju u korektivnim i anti ejdžing paketima.

“PIXEL PEEL” - SINERGIJSKO DEJSTVO DERMAPENA I PILINGA
Višegodišnje iskustvo i praksa su pokazali da se izuzetni rezultati u tretiranju ožiljaka i podmlađivanju kože lica postižu kombinacijom dva tretmana – dermapenom i hemijskim pilingom. U našoj poliklinici radi se specijalan tretman “Pixel peel” u kome se upravo kombinacijom ova dva tretmana postiže sinergijski učinak, zahvaljujući kome se koža još efikasnije regeneriše.

Dermapen